L.

London. Kan inte riktigt fatta det men imorgon 9.40 drar jag faktiskt iväg från Sverige för några dagar. Jag drar här ifrån för att få se något annat, uppleva nya saker, njuta på annat håll. Jag och min kära vän Hanna ska tillsammans spendera 3 nätter i käraste London. Detta, vilket blir min första resa dit, kommer bli grymt. Jag är väldigt förväntansfull och lycklig. SHIT! snart kliver vi in på Skavsta flygplats i Nyköping, rör oss mot incheckningen för att checka in för att påbörja våran resa mot himlen. he he nae okej inte direkt kanske, men nästan ..
sjukt underbart ska det bli att få se London. Uppleva Londons godbitar. Sevärdheter, shopping, matställen, pubar, uteställen och allt annat. om sisådär 14 timmar har vi klivit på planet och är redo för att lyfta ..

party tonight baby

Krogen idag, det var ett tag sen. Eftersom jag jobbar hela tiden, så blir det ingen tid över knappt.
Ska snart möte upp Denise så ska vi till hennes kusin först, sen vidare ner mot stan.
Tror vi hamnar på Hugo, återstår att se.

lumpen - feeest.

Nu är min fina brutta i Lumpen. Smärta, styrka, glädje, sorg, nervositet, längtan. Men min tjej kommer fixa det här bäst av alla bruttor. Hon kommer nog njuta mest av alla. För så galen som hon är, så kommer hon ÄLSKA att vara där. Jag är glad för hennes skull att hon fick chansen att göra detta, som hon så gärna verkligen vill göra.
Var på "inryckning-fest" hos henne ute i Simonstorp i fredags. tre dagar senare skulle hon dit. Nu kan hon alltså pricka av in tredje dag där. jag har tänkt på henne de senaste dagarna och jag tror verkligen att hon stortrivs. Tror hon tycker att det är det bästa hon gjort.
Vi hade ett trevligt sista farväl, med många trevliga människor. Det grillades, dracks, spelades kubb, fick gå en "hutt-runda" där jag förövrigt bara hade 1 fel, vilket det var typ bara jag som hade tror jag. Med andra ord känner jag henne väl, då frågorna var om henne. =)
Även om vi känt varandra sedan vi föddes i princip, så har vi blivit tajtare den senaste tiden.
Nu kommer vi inte ses på ett bra tag. Ett år kommer hon att vara borta. Men som tur var så kommer hon hem vissa helger. Om det blir som de är sagt så kommer hon i alla fall hem om två veckor, om inte tidigare. Vi får se =)
Det blev ändrade planer. Jag skulle sovit där, men kände att jag ville hem eftersom jag skulle jobba dagen efter. Så jag åkte med Matilda hem. Cab i 100 km/h klockan halv tolv, alltså kolsvart ute. Det var en UNDERBAR upplevelse! det borde alla testa.

RSS 2.0