ROADTRIP Kolmården.




Idag åkte vi på en roadtrip till sommarens place to be. Där vi kommer hänga största delen av sommaren. alltså Kolmårdens djurpark. Jag var chaufför i min lilla goding till bil och med mig hade jag Fimpen och Elsa som passagerare. Vi skulle till Kolmårdens Centrallager för att hämta våra arbetskläder, vilket visade sig vara utav en riktigt het man. Vi kommr leva i dessa kläder, ordagrant. Vi kommer skratta, gråta, svettas, kämpa och så mycket mera.

Sol, brygga och glass. Solen stekte rent ut sagt, så vi kunde bara inte låta bli att stanna för att köpa en glass. Vi stannade vid campingen i krokek och köpte oss en varsin italiensk hemgjord glass. Sen stekte vi på bryggan i över 1,5 timme innan vi rullade hemmåt mot Norrpan igen. Superhärligt väder. Sen åkte jag direkt till mormor där resten av familjen var för att fira mors dag. Älskar att köra bil, vilket jag fick göra en bra bit idag. så underbart, speciellt i det här fina underbara vädret. solbrillorna på och musik på högsta volym, så är det bara att köra sen! Underbart. 
 





BARNENS DAG.

Min lördag har spenderats i brunnsparken, Söderköping. Hela dagen har vi hängt där, alla coola people i LILLFOT.  Den unika klassen kallad Lillfot. Nu låter detta säkert som att jag går på ett dagis och är tre år, där min dagisavdeling heter Lillfot. Men ack så fel, så är inte fallet. Utan Lillfot representerar i själva verket en klass med Hotell- & restaurangare. en härlig bunt folk om jag får be. Sen kan jag definitivt hålla med er när ni antagligen tycker att John Bauer gymnasiet är lite udda i detta. Lite speciella är dom ju allt när de döper alla olika klasser just efter "dagisnamn" så som Tomten, Bergatrollet, Humpe, Älvan, Greven, Trollgubben och Sagoprinsen t.ex. Man tycker ju endå att man kommit så pass mycket längre än dagis liksom. Men det är ju det som gör skolan unik. Varför inte sticka ut istället för att vara som alla andra och heta HR2a eller liknande. Vi är lite bättre än alla andra helt enkelt. Thats it! =)

Iallafall vi har varit där idag med klassen + en It-media klass från skolan. vi har haft ett café där vi sålt massa goda kakor, sålt glass, sockervadd, popcorn och så grillade vi hamburgare. Dagen blev mer lyckad än vad jag hade vågat hoppas på. Jag körde till söderköping fram och tillbaka. Men Hanna med i bilen dit och Jocke, Anton och Hanna på vägen hem. Vi rockade loss ordentligt kan jag lova, med East Fm på hööögsta volym. Sådan härlig känsla! 
Blir att åka mer bil imorrn, då tar vi en sväng ut till Kolmården. Jag, Felix och Elsa, för att hämta våra kläder vi ska ha i sommar när vi jobbar.
   

Lite gamla bilder;

   

Jag & Felix när våran grupp var och intervjuade på
restaurang Durkslaget.




Jag, Felix och Svalle. (: haha, så jävla rolig bild om man kollar noga. 
Alla tre gör helt olika saker. 



Jag och Amanda (:


L . o . v . e









ÄNTLIGEN.


KÖRKORT !!
Så jävla glad, äntligen är det mitt! klarade uppköringen imorse, WIHUUUU !!  :D


..

sjukt uttråkad. depp depp depp!

återkommer antagligen imorrn, och då förhoppningsvis mycket positiv.

sunny day, oh happy day!




 hotell poolen på Kreta förra sommaren (:


kom precis tillbaka till skolan. har varit hos amanda i hennes söta lilla lägenhet! solat, ätit mat och druckit öppeljuice och vatten med en liten smak av fläder. glassat på balkongen med en väldigt varm sol stekandes mot våra bleeeka kroppar. haha.

sommar, wonderfuuuuul !


ja må hon leva, ja må hon leva, ja må h..





Systembolags myndig (haha, kanske inte direkt. men ni fattar) har min kära underbara Vira fyllt idag ! 20 år fyller kvinna. sjukt. stor. hehe. Jag som såg fram emot att fylla 18 liksom, nurå? känner mig ju som en liten skit haha. helt plötsligt känns ju liksom 18 som ingenting. Vill me kunna gå till systemet. hum? aldrig är man nöjd inte. (; Nae, men jag ska väl försöka ta vara på varenda dag kanske. Snart börjar jag väl gnälla för att jag är FÖR gammal istället. nae aldrig är vi svenskar nöjda inte, nae.   
 
Så HURRA HURRA för Vira idag! :D



four hearts, in four pictures.


moaa 18



en gammal bild på felicia och moa.


idag har jag bara varit hemma. idag var första dagen på två dagar som jag var hemma (på kvällen). i torsdags sov jag som sagt hos Freja med Amanda också. Sen igår så var det 18-års fest hos Moa i Lindö. Goda grillade hemmagjorda hamburgare, med bröd, pomme och massa grönsaker till. mums (:

Så vi drack och åt god mat hos henne, sen tog vi bussen in till stan runt 23.00 och drog oss ner mot Hugo. Vi som skulle ut. rättaresagt vi som hade åldern inne. det hände lite skit, så kvällen blev inte riktigt som jag hade hoppats på. Men hade kul med Moa och Alle inne på Hugo så länge det varade iallafall. =) 
sen hämtade mamma upp oss vid hugo runt 02.00 när vi alla tre hade tröttnat och ville hem. så då skjutsade vi hem båda två och sen åkte jag hem direkt till sängen. såå skönt! =) välbehövligt efter en natt med lite sömn dagen innan. 

 


01.45

Är hos freja. Almin, jevve och amanda är också här. vi har ätit massor.  
klockan typ 12.00 gjorde vi kladdkaka. vi har ätit massor godis, chips och druckit läsk. utan att överdriva det minsta. vi gick en promenad för att Almin ville ha pizza. Men vi kom hem utan resultat. Vilket är ganska förståeligt, då klockan var 24.00 + att det var röd dag. En pirog fick det  helt enkelt bli istället. duger ju det med. Bara han fick kött. Då var han nöjd. haha.   


Hanna 18 years old!







mera bilder från i lördags, när vi firade Hanna =)

working nine to five.



Klippt upp skåp (med huvudnyckeln = Mr bulltsax). tjaffsat med en gubbe. typ. Ätit Marabou Nonstop. pluggat. städat. typ det min lediga dag innehållit. eller ledig och ledig, från skolan iallfall. Har jobbat 16.00-21.45 på friskis.

Gick brabrabra men var väldigt lungt. de flesta skötte sig själva liksom. de tränade på och kämpade. var så sugen på att träna jag med. Varför ska jag vara som mest sugen på att träna när jag verkligen inte kan. Kännde att det var lite svårt att jobba och hålla koll på hela stället + träna, samtidigt liksom. men varför är jag inte sugen när jag kan och tycker att jag borde träna. ska nog satsa på att köra Karins Skivstångs-pass på måndag. Roligt pass + att det är så väldigt skönt efteråt.  =)   


when you smile like that.


NU ÄR MAN LEDIG I 6 DAGAR DÅ! =)
Kan nästan inte förstå det. Är som sagt ledig i 6 dagar nu, fram till tisdag. GILLART! 
Funderar hur jag ska göra med morgondagen. Ska jobba 16-21.45 och sen direkt vidare till Felix eventuellt. Fira honom. Blir förfest hos honom och sen vidare till Hugo isånnafall =) trevligt.

Funderar på vad jag ska göra innan jobbet. Vill gå en lång promenad, typ runt strömmen, vill sola och vill gå ner till stan och se om jag hittar någon ny mobil. Få lite färg på kroppen och röra på mig skulle inte vara fel alltså. Hum, tror jag går en promenad och tar en solning på vägen hem sen, bli bra!
Behöver plugga med. Aja, de får bli när det blir.  
Sen blir det Storstaden på torsdag med familjen med. Skulle tydligen till något stort köpcentrum där med 200 butiker. Inget mig emot. Klart jag hänger med!  



Nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik och njuta av ledigheten. =)    

föräldrakväll.


En föräldrakväll avklarad och runt 22.30 var man hemma. Idag var en annorlunda dag i skolan. Började 13.00 och kom där ifrån vid 22.30 som sagt. Idag hade vi bjudit in släkt och familij till en 3-rätters middag. 

Till förrätt en gubbröra på kavring. Varmrätt en örtkryddad fläskfilé, rostad paprika med rödvissky och potatisgratäng. Dessert en hallon- och chokladkaka med vaniljgrädde och bär. Detta var menyn under kvällen och vi fick mycket beröm för maten och att vi var duktiga på att servera. bara att tacka och ta emot!

Vi dukade fint och de fick till och med en välkomstdrink när de kom. Alldeles turkos var den, med stjärnfrukt som dekoration. Inte illa =) Var en riktigt rolig kväll med klassen. Vi fick in en ordentlig summa pengar till klasskassan också. superbra!


drar på en weekend?

åååh är så jävla sugen på att åka på en weekend om några veckor, i början på juni eller så. kanske London, kanske Barcelona, kanske Rom .. ja de finns ett antal intressanta ställen. Får se hur det blir med den saken. men hoppas! håller på att prata med Linn lite nu och har kollat runt på massa olika resor under dagen. hoppas!


off to work.


precis ätit lite frukost, kladdat på lite turkost nagellack och ska snart hoppa in i duschen. Idag är det dax för jobb, som alltid, på måndagar. Idag ska jag jobba över litegranna också. gör inte mig nått, just more money honey! 
Ser fram emot den här veckan. Kan det bli slappare? ae tror ej så. 

mån- ledig som alltid. vilket betyder jobb som vanligt.
tisdag- föräldrakväll på skolan. vi ska servera släkten på tre-rätters. då börjar vi senare och ska vara där påkvällen istället.
ons- kompledig för tisdagen. så då jobbar jag på kvällen.
torsd- röd dag.
fre- klämdag.

alltså så är jag i skolan bara 1 gång den här veckan. och det är ju föräldrakvällen vilket betyder att det inte är någon tråkig och jobbig lektion. Har sovmorgon heeela veckan också! man tackar. =)
  

Pics from Saturday.



.. de finaste minerna tittade fram under kvällen. och herregud, vad vi får till det ibland. haha 



The girls.



hos Hanna i lördags, trevligt med massa brudar!


.. det blev som jag trodde, en helg full av äventyr.

min söndag har varit väldigt slapp, knappt varit utanför dörren idag. sov till 13.00 och de är inte likt mig. men de har varit en fullspäckad helg med lite sömn, så det behövdes. drog till och med ur min telefon jag har i mitt rum, ifaaall någon skulle få för sig att ringa och råååka väcka mig. vill någon nått, så tyckte jag att dom kunde få ringa och väcka resten av familjen. sjysta klubben, men äsch. så sammanlagt har jag sovit 12 timmar inatt! skönttt för mig.

min helg har innehållit trevligheter hos Almin med Freja, reptil-expo i borgen och festination hos Hanna. Vi var lite tjejer som fick god mat hos Hanna då hon fyllt 18 för ett tag sen. Blev en riktigt trevlig kväll med god dricka, nostalgi musik i massor och bra sällskap.     


.. och nu gör vi ett försök again.


Har inte bloggat på väldigt länge. Har inte haft nån lust alls. nu har jag rensat bort alla gammla inlägg och ändrat designen. väldigt enkel, men ren och snygg tycker jag. Så såhär får de bli nu. kanske får för mig att fixa nått annat nån dag, men såhär får de bli tillsvidare.

  

RSS 2.0